Sælg din bolig selv  -  og spar det dyre ejendomsmæglersalær!


Om problematiske bolighandel gennem
ejendomsmægler Danbolig Herning


For et par år siden købte vi en bolig gennem ovennævnte ejendomsmæglerfirma og blev betjent af en mægler med et  -  efter vor opfattelse  -  elastisk forhold til sandheden og afgivne løfter.

Jeg klagede efter handlen til Danbolig Herning og blev indkaldt til et møde, hvor jeg fremlagde mine synspunkter dokumenteret med e-mails for ejerne af Danbolig Herning, men blev pure afvist med den begrundelse, at det var en helt almindelig måde at handle bolig på.

Derfor lagde jeg hændelsesforløbet ved bolighandlen, resultatet af mødet og min konklusion ud på Internettet, hvilket Danbolig Herning via advokat nu i flere omgange har søgt at true mig fra. Første gang jeg blev truet af Danboligs advokat, fremførte man, at jeg uretmæssigt havde brugt deres registreret varemærke: "DanBolig", som jeg så ændrede til: "Herning ejendomsmægler". Derefter truede man mig igen, jævnfør seneste trusselsbrev fra Advokatfirmaet Dahl i Herning (se nedenfor), hvori man kan se, at det hele tiden blot har været et karmofleret forsøg på at lukke munden på mig og dermed er i færd med at krænke min grundlovssikrede ret til at ytre mig.

Jeg har orienteret Nordeas koncerndirektør om forløbet, da Nordea ejer Danbolig kæden, hvilket sjovt nok har bevirket, at Danbolig Hernings truende adfærd er stoppet.

Min konklusion er: Ved boligkøb gennem en ejendomsmægler  -  og i særdeleshed gennem Danbolig Herning  -  skal man være ekstra årvågen, og ikke blive overrasket hvis man får pudset én advokat efter sig jf. nedenstående. Skal boligen sælges kan det sagtens lade sig gøre uden brug af ejendomsmægler, se min egen erfaring: www.selvsalg.net, da Danbolig også kan finde på at misbruge sælgeren.

Klaus Kristensen Yderligere info via e-mail:


   Trusselsbrev fra advokat Claus Sørensen for Danbolig  Herning    Trusselsbrev fra advokat Claus Sørensen, Advokatfirmaet Dahl for Danbolig i Herning


Læs om danskernes ukrænkelige Ytringsfrihed som beskrevet i Grundlovens §77


Jeg støtter Danmark i kampen for Ytringsfriheden